Noutati RSS


Înscrieri deschise pentru CodeWeek 2016

Radu Ticiu - Monday, April 18, 2016

CodeWeek este unul dintre evenimentele majore ale rețelei CoderDojo România, alături de Tabăra de Vară CoderDojo România.
După o primă ediție desfășurată în 2015, cea de a doua ediție a CodeWeek va avea loc în organizarea lui Alexandru Iatan (CoderDojo Timișoara @FEAA) și Attila Paur (CoderDojo Oradea) în perioada 23-29 aprilie, la Centrul Social Călacea (județul Timiș) al Asociației Generație Tânără, locul în care participanții vor fi cazați și unde vor desfășura un program intens care va combina activități de coding cu activități educative, sportive și recreative.


Sunt așteptați 30 de copii cu vârsta cuprinsă între 10 și 17 ani, activi la oricare dintre dojo-urile funcționale din țară.

Unul dintre obiectivele săptămânii este dezvoltarea capacității de lucru în echipă a participanților. Aceștia vor fi împărțiți în echipe de câte trei ninjas, care vor dezvolta și vor prezenta împreună proiecte din domeniile web-development și robotică.


Detalii legate de organizarea și desfășurarea CoderWeek 2016 pot fi găsite în Regulamentul de participare. Pentru înregistrarea participării, cei interesați sunt rugați să completeze următorul formular.


Organizatorii pot fi contactați telefonic sau prin e-mail, utilizând următoarele coordonate:
Alex Iatan 0760 235 434 coderdojotmfeaa@gmail.com, Attila Paur 0758 576 470 codercoder42@gmail.com.
Deasemenea, a fost creat un grup de facebook al evenimentului.

Comentarii